گیربکس

گیربکس

گیربکس

Blog Article

به طور خلاصه گیربکس صنعتی با دو متغیر سر و کار دارد: سرعت دوران و گشتاور. ابزارها و ماشین آلات در صنایع مختلف برای عملکرد صحیح و بهینه به گشتاور ورودی متفاوتی نیاز دارند. برای تامین گشتاور مورد نیاز این ابزارها از گیربکس صنعتی استفاده می‌شود.

محصولات این شرکت به خاطر کیفیت و عملکرد بالا در شرایط سخت صنعتی معروف هستند.

گیربکس صنعتی یک دستگاه کلیدی در انتقال نیرو و گشتاور در ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی است که با کاهش سرعت و افزایش گشتاور به بهبود عملکرد دستگاه‌ها کمک می‌کند.

در نسخه هالو شافت، الکترو موتور به صورت مستقیم به فلنج پوسته متصل می‌شود.

گیربکس‌های صنعتی دارای آب بند های متعددی هستند. آب بند های جعبه دنده در دو نوع استاتیک و دینامیک بکار گرفته می‌شوند. هدف از آب بندی، حفظ روغن دنده صنعتی در داخل جعبه دنده و جلوگیری از نفوذ آلاینده ها به داخل پوسته است. از دست دادن قابل توجه روغن از جعبه دنده به دلیل نشتی در نهایت منجر به خرابی جعبه دنده می‌شود.

از آن جایی که گیربکس کاهنده باید سرعت خروجی کمتری را نسبت به سرعت ورودی تحویل دهد، به منظور کاهش سرعت باید نسبت چرخ دندانه ها را افزایش دهد. به این ترتیب که در ابتدای سیستم از چرخ دنده های کوچک تر و در بخش خروجی سیستم از چرخ دنده های بزرگ تری استفاده می گردد تا سرعت به میزان کافی کاهش یابد.

این تغییر می‌تواند به صورت دستی یا اتوماتیک انجام شود تا گیربکس بتواند در شرایط مختلف بار، عملکرد بهینه‌تری داشته باشد.

این گیربکس ها معمولا در کاربردهایی مانند نیروگاه ها، سیستم های خودرو و حتی ماشین آلات هوافضا استفاده می شوند. گیربکس های مورب در انواع مختلفی از جمله مورب حلزونی و مورب مستقیم وجود دارند که هر کدام برای کارهای خاص مناسب هستند.

گیربکس‌های حلزونی می‌تواند برای ساخت انواع محصولات صنعتی از جمله پلاستیک، سیمان، لاستیک، سنگ شکن، اکسترودر، خنک کننده و … مورد استفاده قرار گیرد.

گیربکس‌های صنعتی به انواع مختلفی تقسیم‌بندی می‌شوند که هر یک از آن‌ها ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند. این تنوع، امکان استفاده از گیربکس‌ها را در شرایط و صنایع مختلف فراهم می‌کند. بررسی ویژگی‌های هر یک از انواع گیربکس به شما این امکان را می‌دهد که برای پروژه‌های موردنظر خود، بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید.

گیربکس ها نقش مهمی در عملیات های مختلف فرآوری و تولید مواد غذایی مانند مخلوط کردن، مخلوط کردن، خرد کردن و انتقال دارند.

در صنعت خودرو ، از گیربکس های رک و پینیون در سیستم های فرمان استفاده می شود تا ورودی چرخشی راننده را به حرکت خطی مورد نیاز برای چرخاندن چرخ ها تبدیل کند.

در محیط های پر ارتعاش و لرزش، یک گیربکس صنعتی تحت فشار بیشتری برای دفع نویز ها و کارکرد صحیحمی‌باشد. هر گونه صدای نامنظم از جعبه دنده ممکن است نشان دهنده تحت تأثیر ادامه پست قرار گرفتن قطعات باشد.

گیربکس‌های صنعتی یکی از اجزای حیاتی در ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی هستند و وظیفه انتقال و کنترل قدرت را بر عهده دارند. این گیربکس‌ها با توجه به ویژگی‌هایی مانند نوع چرخ دنده، محور و مکانیزم عملکرد، به دسته‌های مختلفی تقسیم بندی می شوند. در این شرایط انتخاب گیربکس صنعتی مناسب برای هر کاربرد باید با توجه به ویژگی‌های مورد نیاز انجام شود تا بدین ترتیب بتوان از مزایایی مانند بهبود کارایی سیستم و کاهش هزینه‌های نگهداری، بهره برد.

Report this page